كمپين حمايت از علي ضيا مجري توانمند صدا و سيما
Contact the author of the petition
This discussion topic has been automatically created of petition كمپين حمايت از علي ضيا مجري توانمند صدا و سيما.
Guest |
#512015-11-05 09:04سلام، خوبیه این اقا اثبات شده اس،عجیب نی انقد بی فرهنگ داریم تو جامعه وقتی صدا و سیما به جای اینکه طرفه این سیده با شرف باشه طرفه اون مردمه بی فرهنگ جامعه اس مشخصه تشویق میشن،خدا وکیلی هر کی کلاشو قاضی کنه متوجه میشه حق کیه، کسی که دغدغه اش مردم بوده، کسی که تو هر شرایطی طرفه حق بوده،من آدمی بودم که امام حسین و قبول نداشتم از وقتی با ایشون اشنا شدم تو تلویزیون به قرآن جریانه زندگیم عوض شد مطمئنن نور ایمان تو قلبشه که حرفاش روی منو امثال من تاثیر گذاش،واقعن زشته که با ی چیزه که اصلن قانع کننده نیس این کارو با این معصوم خدا کرد،همینه که میدونن با کسی طرفن که زبونش به نفرین نمیچرخه وگرنه به والله اهش راحتشون نمیذاره،خیییلی نامردی در حقشون شد درست مثه جدشوون که بدترین ظلما بهشون شد |
Z7 |
#522015-11-05 09:07سلام. من خودم ی استقلالیم ، ولی از این رفتار هایی که با اقای ضیا انجام دادن خیلی ناراحت شدم ،اصلا عادلانه نبود. ایشون عذرخواهی کرده بودند وکاری انجام نداده بودند که نیاز به ممنوع تصویری داشته باشه. ایشون شخصیت بزرگی دارند که نباید بهشون توهین میشد . با متن بالا کاملا موافقم . من به عنوان ی استقلالی از ایشون حمایت میکنم وامیدوارم هرچه سریعتر شاهد پخش برنامه ی امشب وبا اجرای ایشون باشیم. |
Guest |
#532015-11-05 09:09همه ما انسانیم،انسان هم ممکن الخطا ست.همه مون ممکنه تو زندگی اشتباه داشته باشیم.علی ضیا هم غیر مجری بودن،یه آدمه. حق داره مثل بقیه زندگی کنه.ای کاش یاد بگیریم که به حریم خصوصی افراد احترام بذاریم.ممنوع التصویر شدن در حق ایشون خیلی بی انصافیه. |
سلام ما ازحاج سید علی ضیا حمایت میکنیم و خاستار لغو ممنوع تصویری ایشان هستیم |
#57 Re:2015-11-05 09:18 |
Guest |
#582015-11-05 09:21سلام خسته نباشی از مدیریت صدا سیما میخوام که حاج ی سید علی ضیا رو برگردونن حالا یه اشتباه کرده معذرت خواهی هم کرده هرچند کارشون خوب نبود اون هم داخل ماه محرم ولی شما بزرگی کنید و کاری کنید به کارش ادامه بده چون مجری خوبی هستن ولی آقای سید شما بعید بود اصلا باورمون نمیشه که این کار کنید شما که اینقدر ا ز امام علی ع از امام حسین ع و حضرت زهراس حرف میزدید من نمی گم شادی بد شادی هم خیلی خوبه نه اینجوری چون یه عده ای هست چشم دیدن آدمهایی خوب رو ندارن ومیخوان خراب کن پس شماها که خیلی. معروف هستید خیلی باید مواظب زبان باشی که همه حرفی نزنه دل کسی رو نرنجونی که بعد بخواهیم پشیمون بشیم خیلی باید مواظب باشیم تا دشمن ازمون سو استفاده نکن واز مدیر صدا سیما میخوام که حاجی رو برگردون وبه کارشون ادامه بدن یاعلی |
Guest |
#592015-11-05 09:21به بهانه ممنوع التصویری مجری جوان تلویزیون حسن روشن* سوالاتی که سرمربی استقلال باید به آنها پاسخ دهد! در گذشته باشگاه استقلال به صورت یک باشگاه کامل بود، ساختمان و استادیوم و آکادمی داشت، هیچ فرد یا گروه اضافی در اطراف تیم حضور نداشتند و تنها فرد غیرورزشی این باشگاه، سرپرست آن بود که تازه ایشان هم خودشان سابقه ورزشی و فوتبالی داشتند، مدیرعامل به اندازه امروز در همه مسائل دخالت نمی کرد و همه جا حضور نداشت، شاید سالی یک بار بنابر مناسبتی، بازیکنان او را می دیدند و خبری از ساختن پست و مقام های جعلی و ساختگی نبود، حتی خاطرم است در زمان رایکوف اغلب بازیکنان از آکادمی باشگاه جذب می شدند و به ندرت مربی از تیم های دیگر بازیکن خریداری می کرد، اما امروز وضع به چگونه است؟ آنقدر اوضاع ورزش و فوتبال اسفناک است که رخ دادن اتفاقاتی که پس از شهرآورد هفته گذشته رخ داد، نباید دور از انتظار باشد! الان تنها گرفتن پست مدیریت برای افراد مهم شده و دیگر مهم نیست که افراد زیرمجموعه و زیردست چه کسانی هستند، تنها عده ای دور یکدیگر جمع شده اند که منافع مشترک دارند و به جای اینکه در حوزه استعدادیابی و کارهای زیرساختی فعالیت کنند، در زمینه صنایع فعالیت می کنند، الان در باشگاه استقلال برای یک نفر سمتی تعیین شده که اصلا تعریف مشخصی ندارد اما می تواند در تمام امور دخالت کرده، نظر داده و حتی برای سرمربی تیم ملی خط و نشان بکشد.متاسفانه به قدری این زد و بندها زیاد شده اند که سرمربی این باشگاه نمی تواند در مورد بازیکنان خارجی تصمیم بگیرد، زیرا در زمان جذب بازیکن، هرکدام از عوامل فنی و غیرفنی باشگاه بازیکنان خودشان را می آورند و در نهایت آشوبی و نابسامانی به وجود می آید که حتی خودشان هم نمی توانند آن را مدیریت کنند و رشته آن به بازی شهرآورد می رسد. دوستان ظاهرا مردم را ساده فرض کرده اند و دوست دارند با شلوغ کاری و سیاه نمایی، ضعف فنی خود را لاپوشانی کنند! چرا کادرفنی استقلال بازیکن چپ پای خود را بیرون می کشد و بالانس تیم را بهم می زند؟ چرا بعد از به ثمر رساندن گل، اینچنین تیم را به لاک دفاعی فرو می برند و دست برانکو و یارانش را باز می گذارند؟! چرا باید به جای توضیح در مورد اشتباهات فنی خود، پشت مهدی رحمتی سنگر بگیرند و علی ضیا را سیبل کنند؟! مگر مجری تلویزیون مرد و مردانه از آنه عذرخواهی نکرد؟ مگر همراه حبیب کاشانی به هتل المپیک نرفت و آن صحنه زیبا را رقم نزد؟مگر یک جوان به آنها ثابت نکرد که انسان با پذیرفتن اشتباهات و عذرخواهی از دیگران کوچک نشده و بزرگ می شود؟ ای کاش پرویز مظلومی نیز به جای پرداختن به این حواشی، به خاطر اشتباهات فنی که در این شهرآورد مرتکب شود، از هواداران عذرخواهی می کرد، ای کاش می پذیرفت که اشتباهاتی که در بازی چند سال پیش انجام داد و یک برد قاطع برد را با باخت عوض کرد، در این بازی نیز انجام داد.چرا کادرفنی ما نتوانست بازیکنان را طوری هدایت کند تا تیم را کنترل کنند؟ اصلا بیاید به موضوع فراتر از این نگاه کنیم، موضوع ریوالدو و کرار جاسم به کجا رسید؟ پول بیت المالی که خرج استراحت و روی صندلی نشستن آنها شد، به کجا رسید؟ استراتژی این باشگاه در زمان وقوع بحران چیست؟ حال که از دو رقیب سرسخت چهار امتیاز گرفته ایم، اوضاع اینگونه است، وای به روزی که خدا ناکرده تیم دو بازی را واگذار کند، آنوقت چه فاجعه ای در انتظار خواهد بود؟ بنابراین امیدوارم به جای هدف قراردادن مجری تلویزیون و بردن افکار عمومی به سمت او، یک بار بیاییم و اشتباهات خود را پذیرفته و عذرخواهی کنیم، زیرا انسان با پذیرفتن خطاهایش بزرگ می شود، زیرا بنده چنین استدلال می کنم که قرار است دوستان افکار عمومی را تنها منحرف کنند! |
Guest |
#602015-11-05 09:23باعرض سلام خدمت همه ی دوستای عزیزم امیدوارم هرچه زودتر این آدمایی که به یه سید ناسزا گفتن ازطرف خدا جوابشو بگیرن...یکی نیست بگه آخه اونا خودشون کم بی حرمتی نکردن که حالا علی ضیا رو دارن این کارو باهاش میکنن امیدوارم هرچه زودتر این مشکل حل بشه..آقای ضیا ما همیشه پشتتیم |
Guest |
#612015-11-05 09:32ما از سید علی ضیا حمایت میکنیم و با ممنوع التصویر شدنشون به شدت مخالفیم سید علی ضیا یکی از سرمایه های با ارزش تلویزیون ایرانه این تصمیم صدا و سیما منصفانه نیست |
Guest |
#662015-11-05 09:48واقعااااا متاسفم آقای ضیاء اشتباه کردن درستش اما تاوانی که دارن می دن شدتش خیلی بالاتر از اشتباهشان بوده.خیلی حرف دارم ولی......... |
Guest |
#672015-11-05 09:49واقعااااا متاسفم آقای ضیاء اشتباه کردن درستش اما تاوانی که دارن می دن شدتش خیلی بالاتر از اشتباهشان بوده.خیلی حرف دارم ولی..........همه ی ما جایز الخطاییم خوبه خدا نشدیم |
Guest |
#682015-11-05 09:52از حاج علی ضیا حمایت می کنیم این ممنوع الکاری ناعادلانه است باید لغو بشه |
Saman |
#692015-11-05 10:09لطفا به ممنوع التصويري اقاي ضيا پايان بديد!!' من به شخصه خيلي از ايشون ياد گرفتم و براي من الگو هستند لطفا ديدن يكي از الگو هامون رو از ما دريغ نكنيد |
Guest |
#702015-11-05 10:10Doroste ke javgir shod Ye chizi gft Vali onghadra mard bod ke rfto mazerat khast |
Guest |
#722015-11-05 10:11کینه ورزی های مغرضانه علیه سید علی ضیا را خاتمه دهید.اگر هنوز هم انسانیت نمرده به تصمیم نابخردانه ممنوع التصویری ایشان پایان دهید |
Guest |
#732015-11-05 10:13آخه ممنوعیت به چه جرمی!!! به جای فحاشان و خبرنگارای خودشون به علی ضیا گیر میدن!؟ |
Guest |
#742015-11-05 10:18اجازه نمیدیم توانمندی ها و استعداد های یک نفر با خصومت های عده ای کوچک محو بشه. #تا_آخرش_حمایت_میکنیم |
Guest |
#752015-11-05 10:18ممنوع التصویری علی ضیا بی عدالتیه،باید ممنوع التصویری علی ضیا لغو بشه |
|
Petition Against the Installation of a Biodigester at Wilson Rd, Fairfield Township, Madison County, Ohio
Second chances: transforming incarcerated juveniles' lives
Support Subsonic Society - Save our work places and Oslo's music history.
No Nukes for AI: Clearly a bad idea
To have Governor Wes Moore removed from office
Is there something you want to change?
Change doesn't happen by staying silent. The author of this petition stood up and took action. Will you do the same? Start a social movement by creating a petition.
Start a petition of your ownOther petitions you might be interested in
PETITION FOR A FREE AND ACCESSIBLE BASKETBALL COURT FOR NAAS COMMUNITY
319 Created: 2023-12-30
Time period | Number of signatures |
---|---|
All time | 319 |
12 months | 319 |
TD hopefuls! What Fermoy needs
197 Created: 2024-11-12
---|---|
All time | 197 |
12 months | 197 |
TUS academics, staff, students, and graduates call for an immediate ceasefire in Gaza
181 Created: 2024-02-10
---|---|
All time | 181 |
12 months | 181 |
New bus stop in boatstrand on local link route 367
157 Created: 2023-09-09
---|---|
All time | 157 |
12 months | 56 |
Ionad Sláinte Príomhúil i gConamara ó dhéas
57 Created: 2024-05-12
---|---|
All time | 57 |
12 months | 57 |
Proposed Mervue Bus Route
53 Created: 2024-04-24
---|---|
All time | 53 |
12 months | 53 |
Caretaking in The Watermill Apartments
38 Created: 2024-04-25
---|---|
All time | 38 |
12 months | 38 |
Justice for Diana Iovanovici Șoșoacă
8874 Created: 2024-10-07
---|---|
All time | 8874 |
12 months | 8874 |
Stopp steinbruddet i Bremanger! // Stop the building of a quarry in Bremanger, Norway!
5375 Created: 2024-02-07
---|---|
All time | 5375 |
12 months | 5367 |
Keep Screen School in Rackard league with Castlebridge and Curracloe
23 Created: 2024-02-01
---|---|
All time | 23 |
12 months | 23 |
Justice For Terence Wheelock Campaign. (JFTW)
749 Created: 2020-09-19
---|---|
All time | 749 |
12 months | 26 |
Shane forde
12 Created: 2024-04-24
---|---|
All time | 12 |
12 months | 12 |
Reject IEC result
36753 Created: 2024-06-04
---|---|
All time | 36753 |
12 months | 36753 |
Stand up for freedom: Stop the expulsion of political dissident Abdulrahman al-Khalidi to Saudi Arabia
1139 Created: 2024-03-04
---|---|
All time | 1139 |
12 months | 1138 |
Trap neuter and release
13 Created: 2024-01-12
---|---|
All time | 13 |
12 months | 13 |
Ban the use of fireworks
31 Created: 2024-10-22
---|---|
All time | 31 |
12 months | 31 |
A polite request to Elon Musk - please uncensor @LucyHunterB
1014 Created: 2024-03-28
---|---|
All time | 1014 |
12 months | 1012 |
دعم السيدة كريمة بوغطاس لمواصلة عملها في الخدمات القنصلية بي سفارة تونس بي المملكة المتحدة
211 Created: 2024-05-10
---|---|
All time | 211 |
12 months | 211 |
Relocate Robbie Fleming memorial bench from the people of Lisburn & Steven Gerrard to home town cemetery
1106 Created: 2024-06-17
---|---|
All time | 1106 |
12 months | 1106 |
The Baltic Sea is NOT a landfill of the battery industry
68287 Created: 2024-02-15
---|---|
All time | 68287 |
12 months | 68274 |