كمپين حمايت از علي ضيا مجري توانمند صدا و سيما

Guest

/ #186

2015-11-08 06:53

. . یه روز سرد پاییزی یه روزی از همین امسال نشستیم ساده و آروم به صرف قهوه و فوتبال چه بارون قشنگی بود یه عصر جمعه عالی یه روز پرهیاهوی پراز احساس فوتبالی سراپاشون شده آبی شده قرمز وجود ما گل اول رو آبی زد ولی نیس آخر دنیا یه کم قبل از صدای سوت تووی اون لحظه آخر یه گل زدتیم ما،حالا شدیم ما شور سرتاسر ولی این شور شیرینو گرفتن از دل پاکت میگن باید زمان گل بشینی آروم و ساکت میدونم که توو این شبها تو هم راحت نمی خوابی تووی تقویم چه روزی شد یه روز تلخ سرخآبی. . "#مریم میرزاحیدری" *به عنوان یه آدم غیر افراطی و شاهد قضیه (که باهمسرم اون روز تووی کافه بودم) واقعا متاسفم برای اون دسته از خبرنگاران رسانه ای و مخصوصا اخبار 20و30 که نشر اکاذیب میکنن *اونجا یه جمع سالم بود که از اول تا آخر بازی خیلی آروم همه تماشا میکردن فقط لحظه گل دوتا تیم هیجان زده شدیم که خیلی طبیعیه و خدا میدونه مجلس مختلط و رقص همه بازی با لغات و ترفندهای رسانه ایه که یه سری آدم به هدف کثیفشون برسن. *یادمون باشه وقتی تیم محبوبمون گل میزنه بالا پایین نپریم! *هر آدم عاقلی اگه به یه ورزشی علاقه داشته باشه مخصوصا فوتبال مخصوصا قرمز و آبی میفهمه و درک میکنه هیجان زمان گل ینی چی. همون آدم عاقلا میدونن که رستوران و کافه زنونه و مردونش جدا نیس والا! *هر کس درحد خیلی کوچیکم آقای ضیا رو بشناسه و باهاش برخورد داشته باشه خیالش از ادب و نزاکت و شعورش راحته و میدونه چقدرررر مبادی آدابه،حالا بعضیا به فراخور زمان و البته نظر تنگشون نمیخوان ببینن خب! *یک هفته خیلی سخت رو پشت سر گذاشتیم همه ماها علی الخصوص سید علی ضیا پسر دوستداشتنی تلوزیون *علی آقا چه کاریه خب؟شما هم سیاست داشته باش. ساده و مهربون نباش برادر من.والا!نمیبینی ملت چه پیشرفتایی که نمیکنن با مجیز گفتن و فیلم بازی کردن و سیاست داشتن. خاکی نباش برادر من.! *میدونی خب تقصیر خودتونه!پیشرفت و محبوب شدنی که براش زحمت کشیدی ولطف خدا بود که شامل حال خیلیا نمیشه، انگاری رو گلوی همون خیلیا سنگینی میکرده. نمیگم کدوم دسته که از روزنامه ها و اخبار کاملن مشخصه! *تو که به نام اعظمش همیشه توکل میکنی، کلللل سازمان صدا و سیما و لیگ و فوتبال پیش توکلت هیچه. دلت قرصه میدونم *ممنوع التصویر اگه شده باشی،هیچ وقت ممنوع القلب نمیشی ممنون از دوست خوبم بابت طراحی عکس #خواهرانه_طور #حمایتت_می_کنیم_مرد_مهربان_رسانه_ملی #سید_علی_ضیا_ما_همیشه_طرفدار_تو_هستیم #هواداران_علی_ضیا #ما_لشکرمون_خداست #سید_علی_ضیا_ما_همیشه_طرفدار_تو_هستیم #تو_در_قلب_مایی #عجب_صبری_خدا_داره